Super AMOLED Plus


Mobiele abonnementen  »  Termen  »  Super AMOLED Plus

Super AMOLED PlusDe Super AMOLED Plus schermen van Samsung zijn een upgrade van de eerste generatie Super AMOLED schermen. Het nieuwe scherm geeft 50% meer sub-pixels weer. Het scherm is ook dunner, helderder en tot wel 18% efficiënter dan de Super AMOLED schermen (verbruikt minder CPU kracht en batterij).

Het weergeven van meer sub-pixels zorgt ervoor dat het scherm helderder is. De resolutie is echter lager dan de voorgaande AMOLED schermen.

Super AMOLED Plus werd in 2011 tijdens het CES aangekondigd, tegelijkertijd met de eerste telefoon die beschikt over dit scherm, namelijk de Infuse 4G. De Infuse 4G heeft een scherm van 4.5 inch, het grootste AMOLED scherm die Samsung ooit gemaakt heeft. De Samsung Galaxy S II heeft ook een Super AMOLED Plus scherm.

Hieronder kunt u in het filmpje het verschil zien tussen de Super AMOLED en de Super AMOLED Plus schermen.

 

Gerelateerde termen

 


Volg ons op Facebook


SIM Only abonnementen

Wilt u graag besparen op uw maandelijkse mobiele kosten? Toptienmobiel.nl biedt verschillende voordelige SIM Only abonnementen aan.


Toptienmobiel.nl nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief & blijf op de hoogte over de laatste mobiele ontwikkelingen, aanbiedingen en nog veel meer!

iPhone 5

iPhone 4 kleinDe meest gewilde smartphone van dit moment: de Apple iPhone 5. Nu verkrijgbaar bij Toptienmobiel.nl i.c.m. verschillende abonnementen.

Bekijk alle iPhone 5 aanbiedingen.

Volg Toptienmobiel.nl

Op de hoogte blijven over onze mobiele aanbiedingen? Volg ons op Twitter & Facebook!
Toptienmobiel.nl op Twitter     Toptienmobiel.nl op Facebook