HTC Sensation


Mobiele abonnementen  »  Termen  »  HTC Sensation

De HTC Sensation is de nieuwste Android smartphone van HTC. De HTC Sensation presteert, dankzij zijn geweldige hardware en software, op zo goed als elke aspect geweldig. De telefoon heeft een gigantische heldere touchscreen scherm van maar liefst 4.3 inch dat wordt ondersteund door de 1.2 GHz dual-core processor en draait op de nieuwste versie van Android: Gingerbread. Over de besturingssysteem gebruikt HTC haar eigen user interface, zoals op de meeste andere HTC smartphones, HTC Sense.

De HTC Sensation is eind mei/begin juni leverbaar. U kunt de telefoon nu bestellen zodat u de eerste bent die de telefoon zal ontvangen.

HTC Sensation: Enorme scherm & de beste hardware

Enorme scherm van de HTC SensationEen van de belangrijkste aspecten van de HTC Sensation is zijn grote, heldere, kleurrijke en háárscherpe beeldscherm. De nieuwe HTC Sensation heeft een 4.3 inch touchscreen scherm met een qHD resolutie (540 x 960 pixels). Dit houdt in dat u films en video's kunt bekijken met een 16:9 ratio (breedbeeld) zonder dat u zwarte balken onder of boven het beeld ziet. Films op de HTC Sensation ervaart u dankzij de grote qHD scherm en de Hi-Fi audiotechnologie als nooit tevoren op een smartphone.

De telefoon heeft een mooie, stijlvolle unibody vormgeving, iets dat we vaker terugzien bij de HTC smartphones. De HTC Sensation weegt ongeveer 150 gram, een tikje zwaarder dan de
gemiddelde smartphone.

Aan de achterkant van de telefoon vindt u een 8 megapixel camera met een interne dual-LED flitser. Dankzij deze flitser kunt u altijd de mooiste en meest kleurrijke foto's maken - ongeacht de lichtomstandigheden. Ook kunt u met deze camera prachtige video's opnemen in 1080p (Full HD). U kunt hier een voorbeeld bekijken van een video die gemaakt is met de HTC Sensation.

De HTC Sensation heeft een van de snelste processors: de telefoon heeft een mega snelle dual-core processor van maar liefst 1.2 GHz (een Qualcomm MSM 8260). Deze processor ondersteunt probleemloos alle zware applicaties en games. HTC geeft aan dat dankzij deze processor applicaties twee keer zo snel worden geopend en dat internetten nu stukken sneller verloopt dan op andere HTC toestellen.

HTC Sense 3.0 & Android 2.3.3

De nieuwe UI, HTC Sense 3.0, op de HTC SensationEen van de belangrijkste nieuwe features op de HTC Sensation is de nieuwe UI: HTC Sense 3.0. Bijna alle smartphones van HTC draaien op de besturingssysteem Android. Echter gebruikt HTC altijd een eigen 'skin' over de besturingssysteem die ze Sense noemen. De HTC Sensation draait op de nieuwste versie van HTC Sense.

Deze nieuwe versie heeft een aantal leuke nieuwe functies: zo heeft HTC Sense 3.0 een bijzondere nieuwe lock-screen. Via deze lockscreen heeft u toegang tot 4 applicaties. In plaats van dat u dus uw telefoon ontgrendelt en een applicatie opent, kunt u met een 'ontgrendel' beweging een applicatie openen.

Ook zijn alle homescreens toegankelijker gemaakt. U kunt nu met een 'pinch' al uw homescreens zien. Verder heeft HTC een aantal nieuwe diensten toegevoegd aan Sense 3.0, zoals de dienst Watch. Via deze dienst kunt u films en TV series direct laten streamen en bekijken op uw telefoon (tegen betaling). U kunt gemakkelijk een keuze maken van uw lievelingsfilm, en dankzij de snelle streaming dienst na enkele seconden bekijken.

HTC Sensation: Surfen van het web & multimedia applicaties

Dankzij de dual-core processor verloopt het openen van de browser en het bekijken van websites vloeiender dan ooit. Zelfs websites die veel gebruik maken van zwaardere applicaties, zoals Flash, worden snel geladen, en u kunt gemakkelijk scrollen zonder dat de browser hakkerig begint te worden. U kunt ook meerdere windows tegelijkertijd openhouden. Ook kunt u deze windows tegelijkertijd bestanden en webpagina's laten inladen. Verder heeft de browser op de HTC Sensation veel functies,
zoals een tool om woorden op te zoeken in Wikipedia.

De HTC Sensation heeft ook een verbeterde muziek speler. Met gemak kunt u door albums en artiesten scrollen, uw muziek sorteren en nog veel meer. Muziek en video's kunt u van uw PC overzetten naar de HTC Sensation. Video's op de HTC Sensation zien er haarscherp uit dankzij de Super-LCD technologie waar het scherm gebruik van maakt.

Verder heeft HTC op elke detail gelet bij het ontwerpen van Sense 3.0. Dankzij het mooie grafische werk ziet de hele UI er erg mooi uit. Wanneer u bijvoorbeeld het weer applicatie opent geeft de HTC Sensation het huidige weer op een grafische manier weer.


HTC Sensation

waardering

Samsung Galaxy S2 waardering
Waardering: Nog geen waarderingen

De HTC Sensation heeft nog geen waardering op Kieskeurig.nl. Binnenkort verschijnen hier de
HTC Sensation waarderingen en recensies.

Volg ons op Facebook


SIM Only abonnementen

Wilt u graag besparen op uw maandelijkse mobiele kosten? Toptienmobiel.nl biedt verschillende voordelige SIM Only abonnementen aan.

Prepaid telefoons

Toptienmobiel.nl biedt verschillende goedkope prepaid pakketten aan i.c.m. alle mobiele providers. Bekijk de prepaid telefoons aanbiedingen pagina.

Toptienmobiel.nl nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de laatste mobiele ontwikkelingen, aanbiedingen en nog veel meer!

Volg Toptienmobiel.nl

Op de hoogte blijven over onze mobiele aanbiedingen? Volg ons op Twitter & Facebook!
Toptienmobiel.nl op Twitter     Toptienmobiel.nl op Facebook