HTC Sensation XL


Mobiele abonnementen  »  Termen  »  HTC Sensation XL

Aanschouw: de nieuwste Beats telefoon van HTC, de HTC Sensation XL. De telefoon heeft een prachtige enorme 4,7 inch display die zorgt voor een geweldige video- en game ervaring. De telefoon maakt gebruik Beats Audio Enhancements: dit zorgt ervoor dat de equalizer wordt gewijzigd o.b.v. de oordopjes / koptelefoon die gebruikt wordt.

De HTC Sensation is verkrijgbaar met verschillende abonnementen. Bekijk alle huidige HTC Sensation aanbiedingen en abonnementen onderaan de pagina.

HTC Sensation XL + Dr. Dre BeatsHTC Sensation XL: Elegance

De HTC Sensation XL heeft een grote 4,7 inch scherm. Het scherm maakt net als de HTC Sensation gebruik van de Super LCD technologie.

Een nadeel van het scherm is dat de resolutie vrij laag is: de resolutie is maar 800 x 480. Ter vergelijking: de iPhone 4S heeft een resolutie van 960 x 640 en de HTC Sensation heeft een resolutie van 540 x 960. Omdat het scherm vrij groot is en de resolutie relatief gezien vrij laag ziet het scherm er niet erg scherp uit.

De HTC Sensation XL heeft een slanke, elegante design. De voorkant van de telefoon is wit, en de achterkant is gemaakt van alluminium. Alhoewel de Sensation XL zoals de naam al zegt vrij groot is, voelt deze niet lomp of zwaar in de hand. Op de achterkant van de nieuwe smartphone zijn de HTC en de Beats logo's te vinden. Verder is de 8 megapixel camera met de dual-led flitser ook te vinden aan de achterkant.

Onder het scherm zijn de vier bekende Android knopjes te vinden: home, menu, back en zoeken. De volume rocker is aan de rechterkant te vinden, en de power/sleep knopje aan de bovenkant van de Sensation XL. Uiteraard beschikt de HTC Sensation XL ook over een 3,5 milimeter jack, deze is ook aan de bovenkant te vinden.

Aan de bovenkant van de telefoon bevindt zich een 3,5 mm jack en een aan/uit/slaapknopje. Aan de linkerkant bevindt zich een volume knopje en een micro USB poort. Aan de onderkant is er alleen een microfoon te vinden.

De HTC Sensation XL: nu verkrijgbaar met verschillende abonnementen en aanbiedingenBeats & internetervaring

Een unieke eigenschap van de HTC Sensation XL is Beats Digital Sound Profile. Deze software zorgt ervoor dat de equalizer wordt gewijzigd o.b.v. de urBeats headset die wordt geplugged in de Sensation XL. Zo kun je altijd naar je muziek luisteren zoals de artiest dit bedoeld heeft. De Sensation XL wordt uiteraard geleverd met een urBeats headset (oordopjes).

De HTC Sensation beschikt over 16GB storage ruimte In tegenstelling tot de meeste HTC telefoons kan de storage van de Sensation XL niet worden uitgebreid d.m.v. een microSD kaart. De telefoon draait op een krachtige (single-core) 1,5 GHz Scorpion processor. De meeste programma's en games draaien erg vloeiend op de Sensation XL.

De HTC Sensation XL biedt een zeer rijke internetervaring aan. Het enorme scherm zorgt ervoor dat er meer wordt weergegeven van een webpagina. Het internetten en browsen op de Sensation XL kan bijna worden ervaren alsof je op een mini-tablet aan het internetten bent.

Net als vele andere HTC / Android toestellen is ook de HTC Sensation XL uitgerust met een slimme zoekfunctie. Hiermee kun je erg snel wat opzoeken in Google, of een bepaalde woord opzoeken op een webpagina. Het is ook mogelijk om meerdere tabbladen tegelijkertijd open te houden. Om alle tabbladen te zien maak je een pinch gebaar (uitzoomen). Alle open tabbladen worden zo weergegeven.

Alhoewel de HTC Sensation XL beschikt over een single-core processor, laten benchmarks tests zien dat de browser vrij snel is, bijna twee keer zo snel als de browser van de originele HTC Sensation. Pagina's, ongeacht hoe groot ze zijn of hoeveel afbeeldingen er gedownload moeten worden, worden snel en probleemloos opgehaald. De browser van de Sensation XL beschikt ook over Flash playback mogelijkheden. Zwaardere Flash bestanden, als 720p of 1080p Flash video´s worden echter niet vloeiend afgespeeld.

Camera & Multimedia applicaties

 

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Sensation XL is de camera. De telefoon beschikt namelijk over een geweldige 8 megapixel camera. De camera van de HTC Sensation XL beschikt over een nieuwe wide-angle lens. Deze zorgt ervoor dat je extra brede foto's kunt maken.

Via de panorama-mode is het ook mogelijk om nog bredere foto's te schieten. De camera applicatie beschikt over een aantal leuke nieuwe features. Het is bijvoorbeeld mogelijk om direct de camera applicatie te openen via de lockscreen. Wanneer je op het slaapknopje drukt zodat het
scherm aan gaat, kun je de telefoon unlocken door een ring te verwijderen. Het
is echter ook mogelijk om de camera icoontje te slepen naar de ring, zodat deze direct geopend wordt.

Het is ook mogelijk om snel foto's te maken via instant capture. Zo is het mogelijk om van bewegende objecten hoogkwalitatieve foto's te maken. De camera applicatie beschikt verder over Action Burst Scene. Hiermee kun je snel achterelkaar verschillende foto's nemen. Nadat je de verschillende foto's genomen hebt, kun je direct een foto of de hele sequence uploaden naar Facebook, mailen of versturen via Bluetooth of MMS.Uiteraard kan de HTC Sensation XL ook video's opnemen. Video's worden opgenomen in 720p. Bekijk hierboven een voorbeeldvideo gemaakt met de telefoon. De framerate van de video's is 30.

Indien er een video wordt opgenomen in een drukke omgeving, kan de HTC Sensation XL de ruis filteren. De smartphone beschikt namelijk over een tweede microfoon voor noice cancelling.
HTC Sensation XL

waardering

Samsung Galaxy S2 waardering
Waardering: Nog geen waarderingen

De HTC Sensation XL heeft nog geen waardering op Kieskeurig.nl. Binnenkort verschijnen hier de
HTC Sensation XL waarderingen en recensies.

Volg ons op Facebook


SIM Only abonnementen

Wilt u graag besparen op uw maandelijkse mobiele kosten? Toptienmobiel.nl biedt verschillende voordelige SIM Only abonnementen aan.

Prepaid telefoons

Toptienmobiel.nl biedt verschillende goedkope prepaid pakketten aan i.c.m. alle mobiele providers. Bekijk de prepaid telefoons aanbiedingen pagina.

Toptienmobiel.nl nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de Toptienmobiel.nl nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de laatste mobiele ontwikkelingen, aanbiedingen en nog veel meer!

Volg Toptienmobiel.nl

Op de hoogte blijven over onze mobiele aanbiedingen? Volg ons op Twitter & Facebook!
Toptienmobiel.nl op Twitter     Toptienmobiel.nl op Facebook