KPN Hi Blackberry Curve 8520 Prepaid


Mobiele abonnementen  »  Prepaid telefoons  » KPN Hi Blackberry Curve 8520 Prepaid


KPN Hi Blackberry Curve 8520

  

KPN Hi Blackberry

Curve 8520

De KPN Hi Blackberry Curve 8520 prepaid pakket is verkrijgbaar voor slechts € 159,-. U krijgt € 10,- beltegoed, en u kunt de eerste 6 maanden gratis internetten en pingen.

Deze aanbieding is geldig tot: 30-09-2011Tijdelijk niet beschikbaar

KPN Hi Blackberry Curve 8520

Met de KPN Hi Blackberry Curve 8520 heeft u altijd gemakkelijk toegang tot al uw communicatie portalen. SMSjes, pingberichten en e-mails kunt u zeer gemakkelijk schrijven dankzij de volledige QWERTY keyboard. Ook kunt u altijd gemakkelijk het internet op dankzij de 3G connectiviteit. De Curve 8520 ziet er zeer elegant en tegelijkertijd ook zakelijk uit. Wat opvalt aan de Curve 8520 is dat deze geen trackbal heeft, maar een optische trackpad. Met deze trackpad kunt u gemakkelijk door de menu's van de toestel scrollen, en kunt u gemakkelijker door de browser scrollen.

De Blackberry Curve 8520 beschikt over een interne WiFi ontvanger. Hiermee kunt u verbinding maken met draadloze netwerken indien u in de buurt bent van een hotspot. Via WiFi kunt u razendsnel internetten, online video's bekijken en applicaties downloaden. Wanneer u niet in de buurt bent van een hotspot, schakelt de Blacberry Curve 8520 vanzelf over naar de 3G-connectiviteit zodat u alsnog een snelle internetverbinding heeft.

Verder beschikt de Blackberry Curve 8520 over een camera van 2 megapixels waarmee u leuke foto's en video's kunt maken, en delen met uw vrienden. Ook heeft u door middel van de Blackberry App World altijd toegang tot duizenden Blackberry applicaties en spellen. Vele van deze applicaties zijn ook gratis te downloaden.

Overige prepaid aanbiedingen

Blackberry Curve 8520 Vodafone Prepaid

Vodafone Blackberry Curve 8520

De Blackberry Curve 8520 prepaid pakket van Vodafone is verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Inclusief € 10,- beltegoed!
Bekijk
Blackberry Curve 8520 Prepaid

Blackberry Curve 8520 prepaid

De Blackberry Curve 8520 prepaid is ook verkrijgbaar i.c.m. een T-Mobile prepaid pakket. Inclusief € 15,- beltegoed!
Bekijken

Samsung Star White prepaid

De Samsung Star White editie is een zeer compacte en elegante mobiele telefoon. Inclusief € 10,- beltegoed & Prepaid bonus SMS!
Bekijken

KPN Hi Blackberry

Curve waardering


Waardering: 8.2

De Blackberry Curve is gewaardeerd met een 9.0 op Kieskeurig.nl. Bekijk en lees hier de Blackberry Curve waarderingen en recensies.

Betaalmogelijkheden

     

 

SIM Only aanbiedingen

Wilt u graag besparen op uw maandelijkse mobiele kosten? Toptienmobiel.nl biedt verschillende voordelige SIM Only abonnementen aan.

 

Mobiele abonnementen

De voordeligste mobiele abonnementen & mobiele aanbiedingen vindt u bij
Toptienmobiel.nl. Bekijk onze nieuwste mobiele telefoons en kies het
toestel die het beste bij u past.

Vragen?

Neem contact op met Toptienmobiel.nl.

Toptienmobiel.nl nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de nieuwste mobiele aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Toptienmobiel.nl op Twitter     Toptienmobiel.nl op Facebook